Доктор Жанет Манолова - класическа хомеопатия
BG EN

EMAIL

janetman@abv.bg

ТЕЛЕФОН

0888 / 660 065

София

0888 / 660 065

БИОРЕЗОНАНС

Биорезонсната диагностика в съвременните условия е част от ново направление в медицината известно като информационна медицина.

Този вид диагностика има своята история във времето , но на днешния етап се основава на достиженията на квантовата физика.

В основата и е заложена идеята , че и неорганична система има специфично излъчване в електромагнитния спектър,които с подходяща апаратура могат да бъдат визуализирани.

Още в средата на миналия XX век възниква цяло направление в медицината, основаващо се на идеята , че всеки елемент на живата и нежива природа, всяка клетка и всеки орган имат собствени специфични електромагнитни колебания

Учени медици, като д-р Райф , д-р Фол, д-р Шимел се считат за основоположници на биорезонансната диагностика и терапия.

Специфичните електромагнитни колебания на органите и клетките в човешкия организъм на днешния етап вече са записани на информационни носители в съвременните компютри. Разработени са специални софтуерни програми за обработка на информацията, която се показва на екрана във вид на определени графики, отразяващи условията на информационна обмяна на дадения орган (тъкани , клетки) със средата.

Всеки патологичен процес има собствена индивидуална графика, която може да се представи във вид на 15-значни цифрови кодове. В паметта на компютъра са записани повече от 9000 спектрограми , отчитащи степента на изразеност на възрастовите, половите и други особености на човешкия организъм. Отчитайки честотните вълнови характеристики на определен орган, диагностичната апаратура може да ги сравни по величина на спектрална прилика с еталонните процеси (здраве,патологични промени в тъканите, инфекционни агенти, ендотоксини и др.). Това позволява да се извърши диференциална диагностика на всеки процес и да се даде прогноза за близките пет години.Могат да се открият изменения в организма още преди изява на болестта.

 

Методът Биорезонансна диагностика по своята информация превъзхожда всички други методи взети заедно – дава пълна информация за работата на органите и системите в тялото.

Освен това изследването показва съдържанието на вируси, микроби, бактерии, гъбички и паразитив тялото.

Методът е изключително добър в това, че се лекува и отстранява причината,а не се „лекуват” последствията на заболяването, а не се третира следствието

Надеждността на метода е до 80%, което е сравнимо с ултразвук и компютърна томография.

Освен диагнастика,биорезонанса предлага и отлични терапевтични възможности,които са изградени на същия принцип ,че всяка клетка , всеки орган, всеки микроорганизъм и вирус, всяка органична ситема има свой спектър на излъчване,което уловено и обратно излъчено от апарата предизвиква унищожаването на съответния патоген или паразит.

 

Това безопасно ли е за здравето

 

Уредите за биорезонансна терапия въздействат с определени честоти върху вирусите,бактериите, гъбичките и паразитите в човешкия организъм, като с това ги убиват, без да нарушават честотата на жизнената дейност на самия организъм, тъй като честотите на патогените са извън диапазона от честоти на жизнената дейност на човешкия организъм.

Уредите за биорезонансна терапия са абсолютно безопасни, защото излъчват честоти в диапазона 30-900 kHz. В този вълнови коридор се намират честотите на патогените (плесени, гъбички, вируси, бактерии, червеи, кърлежи). А диапазонът от честоти, излъчвани от човека, е 1520-9460 kHz, поради това въздействието на уредите е абсолютно безвредно.

Вредните за организма честоти са в границите над 1 MHz.

 

Противопоказания:

Абсолютни:

Наличието на електрокардиостимулатор у пациента.

От какво мога да се излекувам

 

-единственият метод за без антибиотична терапия на упорити и резистентни патоени(от бакериален,гъбичен и вирусен произход)независимо от тяхната органна локализация.Например

(стафилококови,стрептококови,хламидиални,гъбични,паразитни и всякякви други инфекции)

 - различни видове алергии и техните прояви (бронхиална астма, екзема, невродермит, и др.).

-патологии в дейността на храносмилателната ситема(гастрит,язва,хепатит,колит,дисбактериоза)

- пикочно-половата система-пиелонефрит, цистит, простатит и др.

- ендокринни нарушения в организма- дисфункция на щитовидната жлеза и инсулинозависим захарен диабет,наднормено тегло

-заболявания на опорно-двигателния апарат-артрит ,ревматизъм

- патологии в работата на централната и периферната нервна система неврози, фобии, енцефалопатии, вегетативно-съдова дистония, невралгии, мигрени, неврити, радикулити, нарушения на съня

Диагностиката включва:


– анализ на стоянието на всички органи и системи /-сърдечно-съдова,дихателна,храносмилателна,пикочо-полова,нервна, опорно-двигателна,ендокринна,имунна,/онко маркери

-тестване на алергени

- определяне наличието на патогенни –бактериални инфекции, паразити,вируси,гъбични инфекции

хранителен навигатор – препоръчителни и противопоказни храни

състояние на централна нервна система,

-липса на витамини,микроелементи и минерали, с конкретизация и описание, точно какви витамини и минерали не са достатъчни в организма  и какви заболявания причиняват

-състояние на имунната система

 

-ранна диагностика на всички патологични процеси,включително и ракови и тяхната профилактика и лечение

Компютърната диагностика се провежда в уютна атмосфера, където можете да поискате от вашия лекар всичко, което търсите за функционирането на всички системи на организма

По време на диагнозата се обследват: стомашно-чревния тракт, сърдечно-съдови, инфекции на пикочните, бронхо-белодробна, костно-мускулна, нервна система, слуховия апарат, зрителна система, на ендокринната система (прави се оценка на хипофизата,нивото на хормоните, надбъбречните, щитовидната жлеза, панкреаса, полови жлези).


 

Издава се епикриза с визуално отражение на проблемните органи и се изготвя индивидуален план за лечение,с последващо проследяване .


 

Преимущесва на резонансното изследване

На първо място това е диагностика, която не крие никакви рискове – специалната апаратура само снема информация от вас без да изпраща към тялото никакви вредни лъчения.

Вие просто седите удобно на стола, можете дори да почете книга или просто да се отпуснете за няколко минути. В резултат на това ще разберете доколко е здрав конкретен орган или система в тялото ви и съответно какви действия трябва да предприемете – превантивни (профилактични) или вече имате нужда от терапия.

Изследването може да се прави частично и на целия организъм – по съвместна преценка на пациента и лекаря.

КОНТАКТИ

EMAIL:

janetman@abv.bg

ТЕЛЕФОН:

0888 / 660 065

София:

0888 / 660 065

Запази час